نصب چراغ های تزیینی و لوسترهای مجلل
نورپردازی یکی از قسمت های اصلی دکوراسیون می باشد، در اصل نحوه دیده شدن نورپردازی با نحوه ی دیده شدن ارتباط مستقیم دارد، در زمان انتخاب لوستر به اندازه ی آن باید دقت داشت، در اتاق پذیرایی برای انتخاب لوستر باید به اندازه ی میز هم توجه داشت، قطر لوستر اتاق پذیرایی باید نصف یا دو سوم عرض میز باشد.
وجود یک لوستر کلاسیک مدرن در اتاق پذیرایی، همیشه بهترین ایده برای طراحی داخلی منزل به شمار می آید، اینکه سقف منزل شما کوتاه است به این معنا نیست که نمی توانید طراحی خاصی برای نورپردازی داشته باشید، امروزه در طراحی های مدرن، سقف خانه ها را بلند می سازند، این سقف ها مناسب نصب و به نمایش گذاشتن لوسترهای بزرگ و مجلل هستند.
چراغ های آویز برای سقف های کوتاه مناسب هستند و در مکان هایی قرار می گیرند که مزاحم رفت و آمد افراد نباشد، این مدل لوسترها را روی جزیره ی آشپزخانه، اوپن، سینک، میزغذاخوری نصب می گردد.
اگر بخواهید روشنایی ویژه ایی به اتاق غذاخوری بدهید، گزینه ی بهتر استفاده از لوسترهای کلاسیک است.
بهترین انتخاب برای سقف های کوتاه استفاده از نورهای مخفی و توکار می باشد، در نورهای مخفی هالوژن و ال ای دی استفاده می شود.
اگر محیطی که برای آن قصد لوستر یا چراغ تزیینی دارید دارای گوشه های متععد و خطوط شکسته است، در انتخاب لوستر به سمت گزینه هایی بروید که از اشکال هندسی دور است و یا فرم دایره ای، بیضی و هلالی دارند، این لوسترها چنین فضایی را به تعادل می رساند.
چراغ دکوراتیو را می توان به عنوان جواهرات معماری انتخاب کرد، در بسیاری از ساختمان ها، از نورپردازی های تزیینی نقش مهمی در ایجاد سبک های طراحی ایفا می کند، هدف اصلی طراحی نور پردازی با چراغ های دکوراتیو، جذابیت چشم و زیبایی فضا است، این چراغ ها نقش مهمی در طراحی داخلی و محیط ها دارد.
استفاده از چراغ های دکوراتیو امروزه بسیار معمول شده است، زیرا با داشتن اشکال هندسی و همچنین با دارا بودن تنوع بالای رنگی می توانند علاوه بر تامین نور محیط در زیبایی آن تاثیر بسزایی دارد.